Signarama's Response to Coronavirus. Read Here

Address: 1798 NE 163rd St

North Miami Beach, FL 33162

9AM to 5PM

Monday to Friday

Hardware Drivers Installeren Windows
October 2, 2021

Hardware Drivers Installeren Windows

Maar goed, toegegeven, daar heeft TS niets aan met z’n Windows computer. Voorzichtigheid, beleid, planning is aangewezen bij het updaten van drivers. Aangezien het om schermresolutie ging, moest ik dus op zoek naar een driver voor de grafische kaart of chip.

Wil je een mifi-router kopen, dan is het naast praktische zaken vooral belangrijk om te checken of de router de 4G-banden in het land van bestemming ondersteunt. Voor 4G in de VS gebruikt men andere frequenties dan in Europa. Zeker de goedkopere mifi-routers werken niet met de Amerikaanse 4G-banden.

is stuurprogramma-updater legitiem?

Zeker printers gaat niet altijd lekker in Linux, Brother heb ik ook wel eens problemen mee gehad. Weet iemand waarom Windows 10 de nieuwste stuurprogramma’s niet automatisch installeert? Vooral gezien het feit dat ik een schone installatie heb gedaan, is dit verwarrend. Je kunt niet eens alles scannen op updates, je moet ze handmatig afzonderlijk controleren. Ik heb dat bestand geïnstalleerd, maar blijkbaar had ik het al eens eerder geprobeerd. Het programma stond sowieso al in mijn driver database, maar ik kreeg ook de optie om bv.

Toegangscontrole Installatie Handleiding Axiomv Server V52x

Wanneer je een uitroepteken op een gele achtergrond ziet, houdt dat gewoonlijk in dat Windows het apparaat wel heeft herkend, maar niet de juiste driver heeft gevonden of kunnen installeren. Zie je in de lijst het ‘apparaattype’ Onbekend apparaat, met daarin een of meer keren het item Onbekend apparaat, dan is Windows er niet in geslaagd het apparaat te herkennen. Dan kan het ook nog zo zijn dat Windows een generieke driver geïnstalleerd heeft voor een bepaald apparaat. Dit werkt gewoonlijk wel, maar vaak niet optimaal . Je doet er hoe dan ook goed aan na de installatie van Windows en telkens ook na de installatie van een apparaat te controleren of de benodigde driver wel goed is geïnstalleerd. Dat kan via het Apparaatbeheer, dat je ook in het Configuratiescherm terugvindt. Dan kun je het nog sneller oproepen via Windows-toets+R / typ devmgmt.msc en druk op Enter.

Oude Drivers Terugzetten

Zoek naar updates met de naam van de fabrikant van uw grafische kaart (waarschijnlijk Intel, AMD/ATI of NVIDIA) in de titel. Zorg ervoor dat u de juiste besturingssysteem gebruikt. Als gebruik maakt van de Installatie-cd sla deze stap over. ZIP files openen zonder aparte software, of met een gratis programma. Dat iedere keer de datum en tijd niet kloppen, komt meestal door een lege knoopcelbatterij op het moederbord. Deze zogeheten CMOS-batterij zorgt ervoor dat de instellingen van het BIOS bewaard blijven en dat de klok doortikt wanneer de pc uitstaat. Regelmatig krijg ik documenten die zo zijn ingesteld dat bij het printen begonnen wordt met de laatste pagina.

Het vreemde is wel dat de drivers nog steeds niet digitaal ondertekend zijn, maar het zijn natuurlijk wel veel nieuwere versies. Het probleem heeft iets met netwerken te maken (zie ook de term ‘ether’ in de vorige paragraaf). Een paar maanden geleden had ik de Windows 7 PC stuurprogramma’s downloaden voor Windows 10 volledig opnieuw opgebouwd, maar ik had de draadloze Asus adapter pas een paar weken eerder opnieuw geïnstalleerd. In alle gevallen behalve keuze 3 krijg je een kant-en-klare lijst, en kan je de keuze bevestigen met Voltooien . Verifier kan drivers controleren op een aantal categorieën veel voorkomende fouten. Voorbeelden zijnSpeciaal geheugen , om buffer overflows op te sporen, enGeheugentracering , om geheugenlekken op te sporen.

We gaan er hier van uit dat je zelf de onderdelen van de PC gaat onderzoeken, hoewel je wel gebruik kan maken van de scan-resultaten van de proefversies. In elk geval welke versie van de driver zij aanraden. Er zijn fabrikanten die met de computer programmatuur meeleveren om de drivers en BIOS regelmatig te checken op updates. Daar dit een door de fabrikant geïnitieerde actie is, kan het voorstel voor eventuele updates wel worden gehonoreerd.

Share:

Add your Comment

Recent Comments

    Archives